fbpx skip to Main Content
Menu

Verzendopties

Heb je een bestelling bij bij ons gedaan? Dan kun je kiezen uit drie verzendopties:

  • Verzenden binnen Nederland
  • Verzenden binnen EU
  • Ophalen in Heerhugowaard

Afhankelijk van welke betalingsmethode je hebt gebruikt pakken wij je bestelling in en sturen we het dezelfde werkdag naar je op.

Je pakket is verzekerd en heeft een trackingnummer zodat je het pakket kunt volgen.

Verzenden binnen Nederland

Voor verzending binnen Nederland zijn de verzendkosten €7.

Verzenden binnen EU

Voor verzending binnen de EU zijn de verzendkosten €13.

Ophalen in Heerhugowaard

Kom je liever je bestelling ophalen (gratis) in ons atelier in Heerhugowaard? Ook leuk! Dan maken we samen even een afspraak wanneer je het beste kunt langskomen.

Je pakket op een bepaalde of andere dag laten aankomen?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je op een bepaalde dag wel thuis bent en op een bepaalde dag niet? Laat het ons dan even weten, dan houden we daar rekening mee.

Hoelang duurt het voordat ik mijn koetje in huis heb?

Als je op de website je bestelling hebt geplaatst, dan is het zover: je bent officieel in verwachting van een koetje🐮! Hoe gaat het dan verder?
Afhankelijk van het tijdstip van je bestelling, begint het afscheidsritueel in de stal: het vaarwel zwaaien naar alle medekoetjes die achterblijven, dikke knuffels aan Jeanette en dan is het tijd om in de doos te gaan, op reis naar jou toe. Reken een dag of 2-3, die jij mooi kunt gebruiken om jouw stalletje klaar te maken: vers stro en water, een mooi plekkie… En dan kun je op de deurmat gaan liggen en wachten tot daar de postbode komt…… met een mooie grote zwarte doos, met daarin het koetje van jouw dromen!

Je product komt maar niet aan?

Komt je bestelling maar niet aan binnen de gestelde bezorgtermijn of verandert de status van je trackingcode maar niet? Stuur ons dan direct een bericht!

Back To Top