fbpx

TAS OP MAAT

Naast alle vaste modellen die je kunt vinden in de stal van Alittlecowsdream, kun je ook je eigen maatwerk tas laten maken. Het kan zijn dat je al jaren een model tas in je hoofd hebt, maar dat je die maar niet kunt vinden. Je hebt een tekeningetje gemaakt, of je hebt een oud versleten canvas tasje dat zo’n handig model voor je is, maar waar je eigenlijk niet meer mee voor de dag kunt komen. Ik kijk graag eens met je mee, om er een mooie nieuwe uitvoering van leer van te maken.
Ook de bestaande modellen van Alittlecowsdream kun je met aanpassingen of uitbreidingen laten uitvoeren. Voorbeelden van maatwerk zijn bijvoorbeeld:

WAT IS ER MOGELIJK?

Je kunt zelf aangeven waar op de tas je vacht en leer wilt, bijvoorbeeld zijkanten van vacht en de rest van leer, twee kleuren leer met elkaar gecombineerd, enz.

Het is ook mogelijk een bestaand model te laten uitvoeren met afwijkende maten

Aan de binnenkant van de tas kun je allerlei vakken laten aanbrengen:
over de hele breedte van de tas, een ritsvak (30 euro)
of een steekvak met drukker (25 euro)

Of kies voor een extra vak voor je drinkfles
(20 euro)

De draagbanden kun je zelf bepalen: 30 cm bandjes, 60 cm bandjes of een lange schouderband. Model Greetje heeft bijvoorbeeld standaard 30 cm bandjes en een lange schouderband, maar voor dezelfde prijs kun je in plaats daarvan ook kiezen voor een set schouderbandjes van 60 cm.

Alles wat je zelf nog in je hoofd hebt, ik denk graag met je mee! Bekijk hier boven voorbeelden van het maatwerk dat we voor andere klanten gemaakt hebben.

Back To Top