fbpx Ga naar hoofdinhoud

5 MAART 2023: Sunday Market Westergasfabriek Amsterdam

De Sunday Market op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam is elke eerste zondag van de maand weer een gezellige aangelegenheid! De koetjes in de Alittlecowsdream Stal staan daarom al te popelen van ongeduld om ook aanwezig te kunnen zijn tijdens dit sfeervolle evenement., want deze keer is het thema:

Spring is in the Air!

Zeer toepasselijk, want de lente gaat van start deze maand! Narcissen en de krokussen steken hun kopjes al boven de grond alles komt weer tot leven. Zo ook het Westerpark, wat letterlijk en figuurlijk weer tot bloei komt!
Je snapt dus wel dat de koetjes uit de Stal ook heel graag heen willen om de lente daar te vieren.

Kom jij ook kijken hoe de koetjes weer naar buiten gaan? Wie weet zit er wel één tussen die je hart steelt, eentje die je graag zou willen adopteren. Verder kun je er ook lekker struinen langs de vele stands? Er is van alles te beleven met mode/woon-accessoires, sieraden, fashion, keramiek, art, delicatessen en geniet van een hapje en drankje bij een van de food-stands! Voor de kids is de ouderwetse zweefmolen er weer en natuurlijk kunnen ze zich laten schminken bij Smoeliez of meedoen aan een workshop. We hopen je te zien op 5 maart!

De markt wordt gehouden van 12:00 tot 18:00 uur!
Adres: Pazzanistraat 33, 1014 DB Amsterdam
Gratis entree
Back To Top