fbpx Ga naar hoofdinhoud

1 APRIL 2023: 15 JAAR ALITTLECOWSDREAM – FEEST IN DE OPEN STAL!!!

Niet te geloven, wat vliegt de tijd! 1 april aanstaande bestaat die kleine koeiendroom van mij gewoon 15 jaar!!
15 jaar waarin in ik een enorme diversiteit aan ‘koetjes’, tassen en accessoires van buffel leer en koeienhuid op de wereld heb gezet, die allemaal uniek zijn! Je herkent ze aan hun gele oormerk en zo langzamerhand kom je ze in heel Nederland en ook daarbuiten steeds vaker tegen.

Ik ben er trots op, op al mijn koetjes, maar vooral ook op het gevoel dat ze de gebruikster (en -er!) geven: je loopt tenslotte niet met ZOMAAR een tas. Je loopt met Greetje of Sjoukje aan je arm, een vriendin voor het leven! Kom je iemand in het wild tegen die óók een Alittlecowsdream-tas heeft, schept dat een band en een reden voor een praatje. Super leuk vind ik dat, mensen via mijn tassen met elkaar verbinden.
Dat verbinden gebeurt ook regelmatig in mijn atelier in de Artfarm aan de Rustenburgerweg 126 in Heerhugowaard, waar ik sinds 2014 gevestigd ben. Vrouwen komen elkaar ‘toevallig’ tegen, maar blijken vaak precies de raakvlakken te hebben, die op dat moment nodig zijn. Heel gek, maar het sterkt mij enorm in het gevoel dat ik zo op de juiste weg ben.

Goed, 1 april 15 jaar Alittlecowsdream dus. Als dat geen reden voor een feestje is!!!
Het wordt een heel speciale, feestelijke Open Stal, op zaterdag
1 april, met allerlei leuke acties en gezelligheden.
En ik zou het super super super leuk vinden als al mijn trouwe koe-liefhebberinnetjes hierbij zijn! Vandaar dat ik de uitnodiging nu al verstuur, zodat je hem in je agenda kunt blokken.
Tijdstip zoals vertrouwd: tussen 11 en 17 uur.

Back To Top