fbpx skip to Main Content
Menu
Open Stal Spring Is In The Air!! Zondag 22 Maart 2020

Open Stal Spring is in the air!! Zondag 22 maart 2020

Jajaja het is dan al 1 dag lente, tijd dus voor Open Stal Spring is in the Air op zondag 22 maart a.s. Hoewel de vorige Open Stal nét afgelopen is, heb ik al weer reuze zin in de volgende, want oooooooh wat was het gezellig!!!
Ik ga zorgen voor mooie nieuwe lentekoetjes, tassen en accessoires en natuurlijk de overheerlijke taart van De Eerlijke Keuken van Yvon, inmiddels wereldberoemd in Heerhugowaard en omstreken!!

Toch wil ik de Open Stal van 22-03 een beetje anders gaan inrichten, rekening houdend met de situatie van nu. Het wordt een soort privé afspraak, waarbij jullie/jij alleen met mij zijn, dus zo min mogelijk risico en toch ff leuk! Ik maak met iedereen een afspraak van een uur. Voorwaarde is uiteraard dat ik geen symptomen heb en mijn klantjes ook niet. Ben je geïnteresseerd, app me dan op welk tijdstip en met hoeveel personen (max 3) je komen wilt. Beschikbare tijdstippen: 11:00, 13:00, 15:00 en 16:00 uur

Take care iedereen en hopelijk zie ik een paar van jullie zondag.

Back To Top