fbpx skip to Main Content
Menu
12,5 Jarig Jubileum Alittlecowsdream Donderdag 1 Oktober 2020

12,5 jarig jubileum Alittlecowsdream donderdag 1 oktober 2020

1 april 2008 – 1 oktober 2020

Donderdag 1 oktober as bestaat Mijn Kleine Koeiendroom precies 12,5 jaar!
Ik kijk terug op prachtige jaren, waarin ik heel veel bijzondere, en vooral allemaal unieke tassen geboren heb laten worden en met elke tas herinner en eer ik de koe.
Ik weet dat er ook mensen zijn die dit niet begrijpen, zielig vinden voor de koe of de naam niet begrijpen. Voor hen wil ik nog 1 keer uitleggen: de naam Alittlecowsdream duidt op míjn droom, dat de koe die gegeten wordt, niet vergeten wordt. Ik ben er groot voorstander van dat mensen heel selectief vlees eten, van beesten die goed geleefd hebben, en graag ook regelmatig wat anders. Zo eet ik zelf ook.
Maar de koeien die zijn gegeten, wil ik graag herinneren. Niet meer en niet minder. Ik ben, met de vervaardiging van mijn tassen niet verantwoordelijk voor het leed van de dieren. Ik maak iets van hun huid, nadat ze gegeten zijn.
Ik kies zo veel mogelijk koeien die biologisch geleefd en gelooid zijn, maar ook koeien die minder fortuinlijk waren, verdienen het om herinnerd te worden.

Ik wil graag voor al mijn liefhebbers een feestje geven om mijn 12,5 jaar bestaan te vieren. Gewoon op de dag, donderdag 1 oktober, tussen 19-22 uur.
Ik nodig iedereen van harte uit, een hapje en een drankje met me te drinken. Die avond geef ik op alle Alittlecowsdream-items 12,5 % korting. Welkom!!!

Back To Top