fbpx

Nieuw in de webshop

Koetjes in het zonnetje!

De Alittlecowsdream blog:

Portemonnees

DE KOEIENLEENBANK

Silly Cows

Handgemaakte leren tassen uit het atelier in Heerhugowaard
Lees meer
"De koeien hebben een mooi leven gehad en krijgen als tas een tweede leven"
Lees meer
"Elke tas is uniek en kan op maat gemaakt worden naar ieders wens"
Lees meer

Ervaringen

Sybilla

” Dank je wel voor mijn nieuwe vriendin Sjoukje….wat is ze mooi!!!

Fijn dat ik nu eindelijk een tas hebt, die mooi is, zacht is, niet verveeld, en veel complimenten over krijg!!!

Dank je voor goede zorgen “

Greetje

” Afgelopen zaterdag morgen stonden mijn Sjoukje 227 met Buit en Greetje 207 op de uitkijk in de deuropening. Een nieuwe koe, een stier in dit geval, was onderweg om mijn stalletje met Alittlecowsdream koeien verder te vullen. Teun 31 is veilig aangekomen en is met open armen door mij ontvangen. Jeanette, je het AL mijn wensen ook deze keer weer weten te vertalen naar een TOP tas. Teun 31 is van prachtig bruin grijs ruig leer en heeft een vacht met kale plekken. Een stoer jochie, die gaat het vast naar zijn zin krijgen bij mijn andere koeien uit de Alittlecowsdream stal. Bedankt Jeanette, je verstaat je vak als geen ander! “

Simona

” Gisteren mijn prachtige , stoere , waanzinnig mooie tas ontvangen bietsj 24. Ik wilde hem heel graag in een zwart/wit vachtje Jeanette heeft hem dan ook naar mijn smaak gemaakt en hij is nog mooier geworden dan dat ik dacht , daar wordt ik (en ik denk elke vrouw) helemaal blij van.

Dank je wel Jeanette “

Anneke

” Het heeft even geduurd , maar hier dan het berichtje. Begin januari heb ik een super mooie tas binnen gekregen !!! Greetje met een mooi Schots hoogland vachtje !!! Ik ben er super blij mee. Alles speciaal voor mij gemaakt, met de vakken die ik graag wilde. Een aanrader om hier je stoere tas te kopen.
Bedankt Jeanette !!! “

Back To Top