fbpx

Silly Cow Adoption Plan

Je koopt een Alittlecowsdream accessoire of tas, waar je jaren plezier van hebt, maar na een aantal jaren blijkt ineens dat je aankoop niet meer aan jouw wensen voldoet. Dat kan, je tas kan ineens te groot, te klein of te zwaar zijn, of de kleur past niet meer bij je outfit. Dan komt zo’n koetje, dat na jaren trouwe dienst vaak alleen maar mooier is geworden werkeloos in de kast komen te staan. Nou dat is pas zonde en ……. ook nog eens heel erg verdrietig voor het koetje in kwestie!! Daarom hebben we het Silly Cow Adoption Plan in leven geroepen.

Hoe werkt het?!! We bepalen samen de prijs waar jouw ‘zielige’ koetje voor geadopteerd mag worden. Deze verkoopprijs wordt, bij verkoop, voor jou een shoptegoed voor een nieuw modelletje uit de stal van Alittlecowsdream. Dit tegoed is onbeperkt houdbaar.

Voor degene die de Silly Cow aankoopt, is het voordeel dat je tas leuker geprijsd is dan een nieuwe. Daarnaast is je tas al mooi ‘ingedragen’ en kun je zien dat Alittlecowsdream-tassen alleen maar mooier worden met de tijd. Win-win dus!

We bieden we je de mogelijkheid om een nieuw koetje uit te zoeken, dat weer helemaal aan jouw wensen voldoet en zetten je “oude” koetje terug in de Stal, waar hij of zij weer een kans krijgt om een nieuw baasje of bazinnetje te vinden. Wil je er meer over weten? Neem dan contact met ons op!!

Back To Top