fbpx skip to Main Content
Menu

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
107 berichten.
Anita
Ik had nog nooit van A Little Cows Dream gehoord, maar ineens zag ergens ik foto van een koetje uit dit stalletje. Wat een mooierd! Nieuwsgierig geworden ging ik op de site kijken....

Tja, alleen kijken is toch al niet mijn sterkste kant, ik werd verliefd op een Greetje! Helaas had deze Greetje al een nieuw stalletje, maar gelukkig kon Jeanette van een ander mooi vachtje nog een Greetje voor mij maken. Ik mocht zelf een vachtje kiezen! Waar vind je dat?

Inmiddels is mijn Greetje al een paar weken thuis en ze is echt perfect!
Een verleidelijk blond vachtje wat ik gezien heb, doet mij al weer dromen van een volgend koetje: een Akke!

En ik vrees dat het niet bij deze twee dames gaat blijven...
Tamara
Na een paar jaar geleden een Teun (04) geadopteerd te hebben was ik direct verkocht aan de mooie tassen van alittlecowsdream. Je kunt in overleg je tas zelf ontwerpen en daar was ik erg blij mee. Zo is de tas compleet naar wens en het geld meer dan waard. Afgelopen kerst was ik dan ook erg verrast toen ik onder de kerstboom een Greetje vond. Wat een top cadeau van mijn moeder was dat. Deze tas gaat dagelijks mee naar mijn werk en wordt door het velen dragen alleen maar mooier! Mocht je twijfelen ga eens in gesprek met de eigenaresse om je eigen tas te ontwerpen. Ik weet zeker dat je er geen spijt van gaat krijgen. Voor nu ben ik in ieder geval weer aan het sparen voor een nieuwe tas ;).
Groetjes Tamara
Wendy
Begin dit jaar toch de stap gemaakt om een unieke, prachtige tas te bestellen. Heb veel over en weer gemaild en geappt, om de juiste keuze te kunnen maken. Met de juiste adviezen en enthousiaste van de ontwerpster/maakster heb ik nu straks mijn Greetje met blonde krullen.
Het is een geweldig concept en wat ik het allerbelangrijkste vond/vind, dat je een unieke tas heb van kwaliteit en niet waar alle schapen mee lopen....hihi.
Kortom top!!
Mona
Ben een fan ( nu nog)zonder adoptie koetje ! Via mn vriendinnetje die van de week een super schattig koetje heeft geadopteerd , helemaal verliefd geworden ...
Dus nu een spaardoel gevonden want heb al meerdere schatjes op de site voorbij zien komen. Hoop ook ooit zo'n lieverdje te kunnen adopteren en te vertroetelen. Weet zeker dat ze zich prima thuis gaat voelen in Hoogkarspel.
Groetjes Monaco
Sabina Stockey
Maandagmiddag mocht ik mijn Schotse Hooglander Greetje ophalen.
Eenmaal aangekomen keken mijn dochter en ik onze ogen uit 🙂
Wat een prachtplek!! En wat een gave tassen. Zoveel verschillende soorten, kleuren en maten. Zelfs mijn dochter (die niet zo van de "vacht-tasjes" is, heeft al een tasje op het oog Hahaha.
Mijn Greetje is om op te vreten zo mooi, ik ben dan ook heel erg blij met haar.
Dus....... Zeker tot ziens 🙂

Groetjes Sabina

Facebook reviews

  Ik ben net ..op mn verjaardag. .eigenaar geworden van Rixt 025! Super leuk en wat een service...erg leuk geholpen, alle tijd om samen met mij iets moois uit te zoeken en de tas helemaal te maken zoals ik hem wilde..top! Ik kom zeker nog eens terug. ..dank je wel�

  Sabine Versteeg-Striekwold Avatar Sabine Versteeg-Striekwold
  10 maart 2017

  Na een hartelijk welkom in Jeannette's 'stalletje' was het direct duidelijk....of eigenlijk helemaal niet.....kiezen zou een flinke uitdaging worden �. Na wat wikken en wegen gevallen voor Rixt49 met lichtblond vachtje. Deze mocht direct mee naar huis �. Maar ja, er hing ook een fantastische langharige hooglander-vacht waar nog veel moois van gemaakt kon worden.... Het idee voor Drin131 was geboren..... Een fantastisch tasje met een gruwelijk hoge aaibaarheidsfactor die een kleine 2 weekjes na m'n bezoek netjes thuis werd afgeleverd. Jeannette, bedankt voor je gastvrijheid & vakmanschap! Ik ben met beide tassen errug blij en kom zeker nog eens terug!

  Bianca Kruys Avatar Bianca Kruys
  4 juli 2017

  Ik heb mijn Greetje424 binnen en het is echt een supermooie tas!! Ik ben fantastisch geholpen en kon zelfs in tweeën betalen. Heel erg bedankt voor alles!!! Groetjes, Krina

  Kri Na Avatar Kri Na
  31 mei 2017
Back To Top