fbpx skip to Main Content
Menu

Gastenboek

Facebook reviews

  5 star review  gister mijn mooie "baby biets" opgehaald, ben er onwijs blij mee, past helemaal bij mij, klein maar fijn. En wat een gezellige stal met een ontzettende leuke, enthousiaste en creatieve Jeanette!

  Ellen Zuurbier Avatar Ellen Zuurbier
  15 March 2017

  5 star review  In overleg met Jeanette draag ik nu een droom van een Sjoukje (271) . Sjoukje moest naast een schoonheid ook erg praktisch zijn, omdat ik in verwachting ben en dus heel veel spullen ga moeten meesleuren.. Aan alles werd gedacht: extra opbergruimtes, (baby)flessenhouder en verstelbare schouderband (voor aan de kinderwagen) en extra lange schouderbanden voor draaggemak. Naast praktisch is (mijn) Sjoukje echt prachtig en enorm makkelijk te combineren omdat ze uit zoveel kleuren gemaakt is. Voor een fashionista erg handig dus. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is; dat het moeilijk is om het bij 1 koetje te houden. Volgens mij leven ze in kuddes 😉 Nogmaals bedankt Jeanette voor de liefde en vakmanschap waaruit mijn Sjoukje duidelijk gemaakt is.

  Chantal Bakker Avatar Chantal Bakker
  29 May 2017

  5 star review  In maart van dit jaar heb ik op de woonbeurs in Groningen voor het eerst kennis gemaakt met de tassen van alittlecowsdream. Na lang twijfelen heb ik eindelijk de knoop doorgehakt om er één aan te schaffen. Gisteren is baby Rixt 74 in Drenthe aangekomen. �� Jeanette heeft me ontzettend goed geholpen via Whatsapp om een keuze te maken. Het was echt even een wauw moment toen ik de doos open maakte. Precies waar ik naar op zoek was en nog mooier dan op de foto! � Nogmaals bedankt Jeanette voor de prachtige tas!

  Jobke Top Avatar Jobke Top
  17 December 2017
Back To Top