fbpx skip to Main Content
Menu

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
107 berichten.
Ilva uit Dongen
Al jaren, met enige tussenpozen, ontzettend blij met de geweldige tassen en accessoires van Jeanette!
Ja, een investering, maar wel een die jaaaaaaaaaaaren mee gaat (al wordt je heel hebberig als je er eenmaal aan begint hihi)
Chantal
In overleg met Jeanette draag ik nu een droom van een Sjoukje (271) .
Sjoukje moest naast een schoonheid ook erg praktisch zijn, omdat ik in verwachting ben en dus heel veel spullen ga moeten meesleuren.. Aan alles werd gedacht: extra opbergruimtes, (baby)flessenhouder en verstelbare schouderband (voor aan de kinderwagen) en extra lange schouderbanden voor draaggemak.

Naast praktisch is (mijn) Sjoukje echt prachtig en enorm makkelijk te combineren omdat ze uit zoveel kleuren gemaakt is. Voor een fashionista erg handig dus.

Het enige nadeel wat ik kan bedenken is; dat het moeilijk is om het bij 1 koetje te houden. Volgens mij leven ze in kuddes 😉

Nogmaals bedankt Jeanette voor de liefde en vakmanschap waaruit mijn Sjoukje duidelijk gemaakt is.
Annelous Haver
Afgelopen donderdag mijn nieuwe tas gekregen.
Eerst al een mooie Greetje als handtas gekocht enkele maanden geleden.
Toen besefte ik opeens. Ik heb nog een mooie werktas nodig.
En mijn verjaardag kwam er aan. Aan iedereen gevraagd bij te dragen aan een Jacob.
Ik appte Jeanette of zij nog een soortgelijke tas als de Jacob 114 had.
Er gingen wat appjes heen en weer over de vorm en stof en nu heb ik de prachtige JAcob124 thuis. Ze is prachtig en ik geniet ervan haar elke dag mee naar werk te nemen.
Dankjewel Jeanette!!!!
Sybillla
Lieve Jeanette,

Dank je wel voor mijn nieuwe vriendin Sjoukje....wat is ze mooi!!!

Fijn dat ik nu eindelijk een tas hebt, die mooi is, zacht is, niet verveeld, en veel complimenten over krijg!!!

Dank je voor goede zorgen,
Sybilla Coaching
Anneke Otto
Hoi Jeanette,
Het heeft even geduurd , maar hier dan het berichtje.
Begin januari heb ik een super mooie tas binnen gekregen !!! Greetje met een mooi Schots hoogland vachtje !!! Ik ben er super blij mee. Alles speciaal voor mij gemaakt, met de vakken die ik graag wilde.
Een aanrader om hier je stoere tas te kopen.
Bedankt Jeanette !!!

Facebook reviews

  5 star review  Na een hartelijk welkom in Jeannette's 'stalletje' was het direct duidelijk....of eigenlijk helemaal niet.....kiezen zou een flinke uitdaging worden �. Na wat wikken en wegen gevallen voor Rixt49 met lichtblond vachtje. Deze mocht direct mee naar huis �. Maar ja, er hing ook een fantastische langharige hooglander-vacht waar nog veel moois van gemaakt kon worden.... Het idee voor Drin131 was geboren..... Een fantastisch tasje met een gruwelijk hoge aaibaarheidsfactor die een kleine 2 weekjes na m'n bezoek netjes thuis werd afgeleverd. Jeannette, bedankt voor je gastvrijheid & vakmanschap! Ik ben met beide tassen errug blij en kom zeker nog eens terug!

  Bianca Kruys Avatar Bianca Kruys
  4 juli 2017

  5 star review  In maart van dit jaar heb ik op de woonbeurs in Groningen voor het eerst kennis gemaakt met de tassen van alittlecowsdream. Na lang twijfelen heb ik eindelijk de knoop doorgehakt om er één aan te schaffen. Gisteren is baby Rixt 74 in Drenthe aangekomen. �� Jeanette heeft me ontzettend goed geholpen via Whatsapp om een keuze te maken. Het was echt even een wauw moment toen ik de doos open maakte. Precies waar ik naar op zoek was en nog mooier dan op de foto! � Nogmaals bedankt Jeanette voor de prachtige tas!

  Jobke Top Avatar Jobke Top
  17 december 2017

  5 star review  Vandaag ben ik het gelukkige baasje geworden van koetje nr 2! Na een bezoekje aan de stal van Jeanette, moeder overste van de koetjes, heb ik Rixt 44 al meegenomen. Jacob 123 heb ik vandaag in mijn armen kunnen sluiten. Wat is hij mooi! Wat een vakmanschap. Jacob is stoer en door zijn vacht een beetje gek. Dat past helemaal bij mij. Dank je wel Jeanette voor je gastvrijheid in je stal en je hulp bij het samenstellen van Jacob. Wij zijn nu al een superteam!

  Angelique Schreuder Avatar Angelique Schreuder
  11 februari 2017
Back To Top