fbpx

DE VIRTUELE ATELIER TOUR

Vind jij het ook zo moeilijk om een tas uit te zoeken als je hem alleen maar op een plaatje ziet? Heel begrijpelijk, want als je in de buurt van de Stal woont dan kun je natuurlijk altijd even langs komen om een kijkje te komen nemen. Maar als je 100 km of meer verderop woont wordt dat toch wat moeilijker. Om je beter te kunnen helpen hebben we daar wat op gevonden; De virtuele atelier tour!

Je kan een afspraak met mij maken en dan neem ik contact met je op via FaceTime of Whatsapp videobellen. We maken dan samen een virtuele tour door het atelier en laat ik je de verschillende mogelijkheden zien. Zo krijg je een veel beter beeld van de koetjes in de Stal! De techniek staat voor niets tenslotte!

Klik hieronder op de button om een afspraak te maken via Whatsapp. Je kan mij ook mailen via het contactformulier via de website, als dat makkelijker voor je is.

Review / aanbeveling van Marieke
nav FaceTime advies / rondleiding in de stal!

Hoi hoi, ja…ik ben dus die Marieke.
SUPER fijn dat dit kon plaatsvinden via FaceTime
De afstand naar de stal is inderdaad een heel eindje rijden vanuit het zonnige☀️ zuid-oosten van Brabant. Ik had mijn favoriete koetjes🐮🐮 al doorgegeven. Zij stonden dan ook al te wachten op stal. Daarna nog door het atelier gesnuffeld middels FaceTime met de camera. Uiteindelijk nog een heel leuk ander koetje tegengekomen. En toen moesten er keuzes gemaakt worden 🙈
Door het FaceTimen kon alittlecowsdream mij precies de verschillen laten zien. Vandaar uit kon ik mijn keuze maken.

En het mooie is…..ik heb ze vandaag al ontvangen ❤🐮❤
Ze zijn prachtig en ik zal ze dan ook met trots meenemen op al mijn avonturen. Dus voor iedereen die wat verder van de stal af woont is dit zeker een aanrader! Alittlecowsdream nam alle tijd voor mij. Liet me verschillende alternatieve koetjes zien en ik kreeg een SUPER goed advies.

Ik ben hier heel blij mee 😍

Back To Top