fbpx skip to Main Content
Menu

Betaalmethodes

Bij Alittlecowsdream kun je betalen met de volgende betaalmethodes:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Klarna – Betaal later
  • Bancontact / Mistercash
  • ING Home’Pay
  • Sofort banking
  • Alittlecowsdream Cadeaubon

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde mobiel bankieren app of internetbankieromgeving van uw eigen bank met een Nederlands rekeningnummer.

Creditcard

Je kunt bij ons betalen met een creditcard van Mastercard of Visa.

Klarna – Betaal later

Probeer het eerst en betaal later. Met Klarna betaal je niet voordat je het product hebt gezien en hebt besloten of dat je het wilt houden. Binnen 14 dagen kun je de betaling voldoen.

Paypal

Met PayPal kun je geld overmaken naar iedereen met een e-mailadres. PayPal is gratis voor consumenten en werkt naadloos samen met je creditcard en bankrekening.

Bancontact / Mistercash

Voor onze Belgische klanten bieden wij de mogelijkheid om te betalen via Bancontact / Mistercash. Dit is een veilige manier van betalen via je eigen (Belgische) bankrekening. De banken die ondersteunt worden zijn KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank.

ING Home’Pay

ING Home’Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen.

Sofort banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

Alittlecowsdream cadeaubon

Stel je voor: je gaat je verjaardag vieren en weet eigenlijk niks te vragen, behalve…… ja, die ene geweldige tas van Alittlecowsdream😍😍😍 die onbereikbaar lijkt te zijn. Of toch niet? Wist je dat Alittlecowsdream cadeaubonnen heeft, voor allerlei bedragen vanaf 10 euro? Als je dié nou eens aan al je verjaarsgasten vraagt? Dan komt jouw ultieme koetje wel heel dichtbij! En Alittlecowsdream zorgt ervoor dat je met een leuk kadootje voor de dag komt🎁!

Je hebt betaald, en nu?

Als je op de website je bestelling hebt geplaatst, dan is het zover: je bent officieel in verwachting van een koetje🐮! Hoe gaat het dan verder?
Afhankelijk van het tijdstip van je bestelling, begint het afscheidsritueel in de stal: het vaarwel zwaaien naar alle medekoetjes die achterblijven, dikke knuffels aan Jeanette en dan is het tijd om in de doos te gaan, op reis naar jou toe. Reken een dag of 2-3, die jij mooi kunt gebruiken om jouw stalletje klaar te maken: vers stro en water, een mooi plekkie… En dan kun je op de deurmat gaan liggen en wachten tot daar de postbode komt…… met een mooie grote zwarte doos, met daarin het koetje van jouw dromen!

Back To Top