fbpx skip to Main Content
Menu
๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ11 JAAR ALITTLECOWSDREAM ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ

๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ11 JAAR ALITTLECOWSDREAM ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ

Niet te geloven, wat vliegt de tijd!

Maandag 1 april aanstaande bestaat die kleine koeiendroom van mij gewoon al weer 11 jaar!!
11 jaar waarin in ik een enorme diversiteit aan ‘koetjes’, tassen en accesoires van buffel leer en koeienhuid op de wereld heb gezet, die allemaal uniek zijn! Je herkent ze aan hun unieke oormerk en zolangzamerhand kom je ze in heel Nederland en ook daarbuiten steeds vaker tegen.
Ik ben er trots op, op al mijn koetjes, maar vooral ook op het gevoel dat ze de gebruikster (en -er!) geven: je loopt tenslotte niet met ZOMAAR een tas. Je loopt met Greetje of Sjoukje aan je arm, een vriendin voor het leven! Kom je iemand in het wild tegen die รณรณk een Alittlecowsdream-tas heeft, schept dat een band en een reden voor een praatje. Super leuk vind ik dat, mensen via mijn tassen met elkaar verbinden.

Dat verbinden gebeurt ook regelmatig in mijn atelier in de Artfarm aan de Rustenburgerweg 126 in Heerhugowaard, waar ik sinds 4 jaar gevestigd ben. Vrouwen komen elkaar ‘toevallig’ tegen, maar blijken vaak precies de raakvlakken te hebben, die op dat moment nodig zijn. Heel gek, maar het sterkt mij enorm in het gevoel dat ik zo op de juiste weg ben.
Goed, 1 april 11 jaar Alittlecowsdream dus. Geen super super mijlpaal maar wel een reden voor een klein feestje, volgende week zondag, de 31e.

๐Ÿฎ๐Ÿฎ๐Ÿฎ๐Ÿฎ๐Ÿฎ๐Ÿฎ๐Ÿฎ๐Ÿฎ๐Ÿฎ

Voor iedereen die dan in de Open Stal komt of in de webshop koopt, geldt 11 % korting!! Ook op Alittlecowsdreamโ€™s verjaardag 1 april geldt deze korting nog! Gebruik de kortingscode 11jaarLoeiGoed om de korting te verwerken!*

๐Ÿฎ๐Ÿฎ๐Ÿฎ๐Ÿฎ๐Ÿฎ๐Ÿฎ๐Ÿฎ๐Ÿฎ๐Ÿฎ

Tijdstip zoals vertrouwd: tussen 11 en 17 uur (en we lopen vast een uurtje uit:))

* Alleen op nieuwe aankopen, niet op eerder gedane bestellingen of aanbetalingen via de KoeienLeenBank.

Back To Top